Πόσο ασφαλής είναι η ιστοσελίδα σας;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Οι περισσότεροι developers ιστοσελίδων, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ξέρουν τα τρωτά σημεία πάνω στη δημιουργία δυναμικών συστημάτων διαχείρισης. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι webmasters και γενικά οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, αγνοούν την ασφάλεια της ιστοσελίδας τους.

Στη σημερινή διαδικτυακή οικονομία των φιλικών cms και των έτοιμων themes, δίνεται ολοένα και περισσότερη έμφαση στις γρήγορες και φθηνές λύσεις, παρά στις ασφαλείς, οπότε ο οποιοσδήποτε έχει ιστοσελίδα, θα έπρεπε να έχει κάποιες βασικές γνώσεις πάνω στην ασφάλεια της ιστοσελίδας του.

To παρακάτω infographic που δημιουργήθηκε από τη Veracode, μας διαφωτίζει σχετικά με κάποιες σκληρές πραγματικότητες για το web development και τα προβλήματα ασφάλειας των ιστοσελίδων.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Πόσο ασφαλής είναι η ιστοσελίδα σας;


  1. Pingback: Πόσο ασφαλής είναι η ιστοσελίδα σας;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".