Σημαντική διάκριση για το Turbo NAS της CPI

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Η CPI ΑΕ, επίσημος διανομέας της QNAP Systems, ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές μέσων αποθήκευσης, ανακοίνωσε τη βράβευση του Turbo NAS, διπλής εισόδου με επεξεργαστή Atom, ως το Καλύτερο Επαγγελματικό Σύστημα Αποθήκευσης (The Best Business Storage) στην κατηγορία BUSINESS & CREATIVE PRODUCTS από το Macworld.

«Το TS-239 Pro Turbo NAS, με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας για προέκταση online RAID, ενσωματωμένο iSCSI target service, και εξωτερική πρόσβαση και αναπαραγωγή, είναι ιδανικό για IT επαγγελματίες» σχολιάζει το Macworld.

«H βράβευση από το Macworld μας τιμά. Η QNAP είδε τη ζήτηση για business χρήστες με συμβατότητα Mac, υψηλή απόδοση και αξιόπιστη δικτυακή αποθήκευση. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα χαρακτηριστικά για τους χρήστες Mac, όπως το Apple Time Machine, υποστήριξη για Mac-σε-NAS backup, πρωτόκολλο AFP για εύκολη μεταφορά αρχείων και iTunes server για media sharing. Οι χρήστες Mac μπορούν να αποθηκεύουν τα libraries από εφαρμογές, όπως τα iTunes, iPhoto και Aperture, στο NAS ή να αναπαράγουν τα multimedia αρχεία από το NAS μέσω του Front Row» δήλωσε ο James Wu, Product Manager της QNAP Systems, Inc. «Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να παρέχουμε περισσότερα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στα αποθηκευτικά μας προϊόντα για να ωφεληθούν οι χρήστες που δουλεύουν με όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως Mac, Windows, Linux, και UNIX» είπε ο κ. Wu.

H QNAP πρόσφατα ανακοίνωσε την εφαρμογή QMobile χωρίς χρέωση που επιτρέπει σε χρήστες iPhone/iPad/iPod Touch να παίξουν, να ανταλλάξουν φωτογραφίες, μουσική και video wirelessly μέσω του νέου firmware V3.3 .

Το βραβευμένο TS-239 Pro Turbo NAS είναι ένα από τα πρώτα της γενιάς της σειράς QNAP με επεξεργαστή Intel Atom και είναι μία προσιτή αποθηκευτική λύση, εύκολη στη χρήση, με υπηρεσία iSCSI για εικονικά και clustered περιβάλλοντα.

Το νέο V3.3 firmware είναι διαθέσιμο για ελεύθερο download από το website της www.qnap.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το QNAP’ Q Mobile app, επισκεφτείτε το link http://www.qnap.com/fw_v3/Default.aspx?lang=eng#Qmobile

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο παρακαλώ επισκεφτείτε το link http://www.macworld.co.uk/digitallifestyle/news/index.cfm?newsid=3228208

Η εταιρεία QNAP προσφέρει την πληρέστερη σειρά NAS Servers (δικτυακών προϊόντων αποθήκευσης). Τα προϊόντα NAS της Qnap είναι διαθέσιμα σε 1, 2, 4, 5, 6 και 8 εισόδων εισαγωγής αποθηκευτικών δίσκων, είτε σε tower είτε σε rack mount συνδυασμούς για να καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη των καταναλωτών. Τα περισσότερα NAS προϊόντα της QNAP διαθέτουν την λειτουργία αφαίρεσης και επανατοποθέτησης των αποθηκευτικών δίσκων ενώ η συσκευή είναι σε λειτουργία (hot swappable removable disks) και προσφέρουν μοναδικές λειτουργίες όπως δημιουργία εικονικών δίσκων, διπλές εισόδους Gigabit LAN με fail over και πολλαπλές ΙΡ ρυθμίσεις για όλα τα μοντέλα με Intel επεξεργαστή. Επίσης είναι ιδανικά για απλές εφαρμογές ιστοσελίδων, υψηλή απόδοση αποθήκευσης με πρωτόκολλα RAID 0,1,5,6,5+,6+, printer sharing, δυνατότητα για δικτυακή επιτήρηση καμερών και πολλά άλλα. Τα NAS προϊόντα της QNAP είναι πλήρως συμβατά με windows, Macintosh, Linux και UNIX ενώ ενσωματώνουν τεχνολογίες για εξοικονόμηση ενέργειας φιλικές προς το περιβάλλον.

Σχετικά με το Macworld
Το Macworld είναι ένα online μέσο το οποίο παρέχει ενημέρωση σχετικά τη Mac και τα προϊόντα της Apple. Είναι επίσης μέλος του IDG group http://www.macworld.co.uk

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".