Τα Games στα κοινωνικά δίκτυα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον vasilis

Γεια σας, ονομάζομαι Βασίλης. Ως λάτρης της τεχνολογίας, έχω δημιουργήσει το δικό μου τεχνολογικό Blog ενημερώνοντας σας με νέα, ειδήσεις, SmartPhones, internet, software, tutorials και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Μέσα στα ενδιαφέροντα μου ανήκει το Seo και φυσικά το Worpdress.


Με την εμφανίσει των Social Media (Κοινωνικά δίκτυα), όπως το Facebook και το MySpace, πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν δημιουργήσει έναν λογαριασμό μόνο για τα games. Εκατομμύρια χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ασχολούνται καθημερινά με το Farmville, CityVille 2, Texas HoldEm Poker, και άλλα δημοφιλή παιχνίδια.

Επίσης, αρκετοί είναι αυτοί που πληρώνουν για να ανέβουν γρηγορότερα σε κάποια επίπεδο η για να πάρουν κάποια αντικείμενα. Ακόμα και αν είναι ελάχιστοι αυτοί που θα προχωρήσουν σε κάποια αγορά, με τόσο πολλούς χρήστες είναι σίγουρο πως θα έχουν κάποια έσοδα.

Έτσι με αυτή ζήτηση που υπάρχει, αρκετοί εκδότες παιχνιδιών επιλέγουν να δημιουργήσουν κάποια Games, γιατί το κόστος κατασκευής είναι μικρό και δεν χρειάζεται να διαθέτουν σύγχρονα γραφικά όπως τα παιχνίδια στους υπολογιστές μας η στις κονσόλες μας. Ένα παιχνίδι για Playstation 3 ή Xbox 360, χρειάζεται εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή του και απευθύνεται σε χρηστές που πρέπει να διαθέτουν μία κονσόλα. Αντίθετα με το Facebook, ο καθένας μας μπορεί να μπαίνει στο ίντερνετ και να απολαμβάνει το gaming, χωρίς να χρειάζεται να έχει γνώσεις από παιχνίδια, όπως άνθρωποι μεγάλες ηλικίας που δεν θα δοκίμαζαν το Playstation.

Επιπλέον, οι χρήστες που θέλουν να αγοράσουν κάποιο παιχνίδι για το Playstation η το Xbox τους, πρέπει να πληρώσουν 40-60 ευρό και να διαθέτουν μία από τις παραπάνω κονσόλες που αναφέραμε, οι οποίες κοστίζουν 150 με 200 ευρό. Ακόμα, τα παιχνίδια αυτά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πειρατείες και οι εταίρες χάνουν σημαντικά έσοδα, ενώ με τα social games το πρόβλημα μειώνεται σε μεγάλο βαθμό.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".