Το νέο HTPC της Dell

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Αν και τον τελευταίο καιρό τα Home Theater PCs αντιμετωπίζουν μεγάλη κρίση, κυρίως μετά την εμφάνιση των εντυπωσιακών media players που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, είναι αλήθεια ότι οι media players δεν καλύπτουν τα ίδια πράγματα με τα HTPC.
Ορισμένα από τα στοιχεία που προσφέρουν τα HTPC είναι οι ταινίες, η μουσική, και η πλοήγηση αλλά και η απόλαυση πραγματικού gaming σε μεγαλύτερες οθόνες.
Για το λόγο αυτό, η Dell βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει όλα τα παραπάνω μέσα στο πολύ κομψό, αλλά και “δυνατό” Zino HD 400.

Το Zino είναι ένας μικρός κύβος με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μινιμαλιστική σχεδίαση. Για αυτό το λόγο πολλοί είναι αυτοί που το συγκρίνουν με το Mac mini. Η συσκευή της Apple μπορεί να είναι πιο “ντελικάτη”, αλλά και το Zino της Dell δεν έχει να φοβηθεί τίποτα καθώς είναι πιο ευέλικτο και με τρομερή πληρότητα.

Επιπλέον, οι επίδοσεις του είναι πολύ καλές και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Dual core Athlon AMD επεξεργαστή του που είναι αρκετά καλός και δεν θα σας απογοητεύσει ούτε κατά την διάρκεια του gaming, εκτός από κάποιες απαιτητικές εξαιρέσεις.

Όσο αφορά την πληρότητα του, είναι υποδειγματική. Στην συνδεσιμότητα του θα είστε σίγουρα ικανοποιημένοι, καθώς υπάρχουν θύρες eSATA, Ethernet,VGA, δύο USB, analogue audio, HDMI και card reader. Το μόνο που λείπει είναι το Wi-Fi για το οποίο θα χρειαστείτε ένα USB dongle για να συνδεθείτε.

Η τιμή του σύμφωνα με την Dell, είναι στα 508€.


Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά:

CPU: AMD Athlon X2 3250eMνήμη: 3GB RAMΓραφικά: ATI Mobility Radeon HD 4330/512MBΣκληρός Δίσκος: 320GBΔιαστάσεις: 197x197x89mmΒάρος: 1,6 κιλά


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".