Το Twitter Εξαγοράζει το AdGrok

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Όλοι έχουμε προσέξει το τελευταίο διάστημα ότι το Twitter έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και να ανταγωνίζεται το Facebook. Μέχρι στιγμής άλλωστε το Twitter δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα προς την πλευρά του Facebook, ενώ το τελευταίο έχει αντιγράψει αρκετά κομμάτια του Twitter. Πρόσφατα λοιπόν το Twitter ανακοίνωσε την αγορά της AdGrok, η οποία ουσιαστικά κάνει το interface του adwords πολύ πιο απλό και εύχρηστο. Αν λοιπόν κατάφεραν να κάνουν κάτι τέτοιο, είναι αυτονόητο ότι μπορούν να το πραγματοποιήσουν και για το Twitter. Το δυσάρεστο είναι ότι με την εξαγορά της εταιρίας οι υπάρχουσες υπηρεσίες της θα τερματιστούν προκειμένου να ασχοληθούν αποκλειστικά με το interface του Twitter.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".