Αποκτείστε Επισκεψιμότητα από το Twitter

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Είναι σχεδόν αδιανόητο άτομα που ασχολούνται με το internet marketing, να μην γνωρίζουν το Twitter. Ο λόγος φυσικά που έγινε διάσημο, είναι επειδή είναι μοναδικό στο είδος του, για αυτό και ξεχωρίζει. Δυστυχώς παρότι το Twitter αποτελεί για αρκετούς στο εξωτερικό την ιδανική μέθοδο για να αποκτήσουν followers και έτσι να μεταφέρουν επισκέπτες προς την ιστοσελίδα ή το blog τους. Στην Ελλάδα δυστυχώς ελάχιστοι έχουν Twitter, αλλά έχει αρχίσει να παρουσιάζει ανοδική τάση παγκοσμίως. Προσωπικά το χρησιμοποιώ όταν θέλω να προωθήσω ένα προϊόν ή υπηρεσία στο εξωτερικό.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας δείξω πως  να μεταφέρετε επισκέπτες προς την ιστοσελίδα ή το blog σας. Για να το κάνετε αυτό, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε κάποιες βασικές αρχές.

Βήμα 1

Φτιάξτε το Twitter προφίλ σας, ώστε να δείχνει μοναδικό, αλλά και επαγγελματικό. Είναι απαραίτητο λοιπόν να φτιάξετε έτσι το προφίλ σας, ώστε να φαίνεστε καλύτερα στην πάνω αριστερή πλευρά. Για αυτό το λόγο, αρκετοί χρήστες βάζουν μία μεγαλύτερη εικόνα, ώστε να φαίνονται καλύτερα. Σε εκείνη την περιοχή, καλό θα ήταν να βάζετε διάφορες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το τηλέφωνο της εταιρίας σας ή τη διεύθυνση του blog σας.

Βήμα 2

Φτιάξτε με προσοχή τους λογαριασμούς σας στο Twitter. Αρκετοί φτιάχνουν διαφορετικά προφίλ για την επιχείρηση τους και διαφορετικά για τους ίδιους. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια πιο φιλική στάση προς τους follower σας και να μεταφέρετε επισκέπτες αποτελεσματικότερα προς την ιστοσελίδα σας. Αν και στο προσωπικό σας προφίλ μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις πάνω σε διάφορα θέματα, στο επαγγελματικό σας προφίλ θα ήταν καλό να κάνετε δημοσιεύσεις σχετικές με τον κλάδο που αντιπροσωπεύει η επιχείρηση.

Βήμα 3

Δημιουργήστε εμπιστοσύνη στους follower σας. Αυτό δεν σημαίνει απλά να τους αυξήσετε, αλλά να κάνετε ποιοτικά tweets ώστε να σας εμπιστευτούν και να αγοράσουν από εσάς. Το σφάλμα των περισσότερων χρηστών είναι ότι κατευθείαν ξεκινάνε να περνάνε διαφημίσεις. Όπως και στην προσωπική μας ζωή, έτσι και στο Twitter είναι απαραίτητο να κάνουμε ποιοτικές δημοσιεύσεις αρχικά και σταδιακά αφού φτιάξουμε μία σχέση εμπιστοσύνης να ξεκινήσουμε να περνάμε διαφημίσεις.

Βήμα 4

Εάν έχετε blog στην επαγγελματική σας ιστοσελίδα, κάντε tweets σχετικά με αυτές στο Twitter Account σας. Αν οι απόψεις σας είναι ενδιαφέρουσες, κάποιοι χρήστες θα σας πουν την άποψη τους.

Βήμα 5

Το Twitter πάντα είναι η βασική πλατφόρμα με την οποία ξεκινάμε. Καλό θα ήταν λοιπόν αφού δημιουργήσετε και άλλους λογαριασμούς σε άλλα web 2.0 sites (youtube, facebook), να παραπέμπεται τους χρήστες προς τον λογαριασμό σας στο Twitter.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".