Η δύναμη πίσω από την εφαρμογή Google Alerts

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον theodion

Ο Θεόδωρος Διονυσίου εργάζεται στην Novel Web Designs και ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και προώθησης ιστοσελίδων (SEO).


Google Alerts Το Google Alerts είναι μια λαμπρή και όχι τόσο γνωστή εφαρμογή με πολλές και διάφορες χρήσεις. Ας υποθέσουμε ότι σας ενδιαφέρει κάθε πληροφορία που βρίσκεται στο διαδίκτυο και έχει σχέση με συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά. Ωστόσο, είναι εμφανές ότι δεν μπορείτε να παρακολουθείτε το σύνολο του διαδικτύου. Το Google Alerts έχει τη δυνατότητα να σας ειδοποιεί για κάθε νέα ιστοσελίδα που περιέχει τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

Η δύναμη πίσω από αυτή την εφαρμογή είναι μεγάλη. Αυτό θα το διαπιστώσετε με το ακόλουθο παράδειγμα:

Το Google Alerts θα μπορούσε να σας ενημερώνει για κάθε ιστοσελίδα που περιέχει τις λέξεις-κλειδιά σας. Αυτό σας επιτρέπει να παραμένετε στην κορυφή του ανταγωνισμού, καθώς και να παρακολουθείτε αυτό που λέει ο κόσμος για εσάς ή τον ιστοχώρο σας.

Μια καλή ιδέα είναι να παρακολουθείτε:

  • το όνομα της ιστοσελίδας σας (domainname.com)
  • το όνομα της εταιρείας σας
  • το όνομά σας
  • άλλα πράγματα που έχουν σχέση με την ιστοσελίδα σας

Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Η δύναμη πίσω από την εφαρμογή Google Alerts


  1. serres rent a car on said:

    Πάρα πολυ ενδιαφέρον αρθρο σ’ ευχαριστούμε για την πληροφορία

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".