Καταργήστε τα Άχρηστα Προγράμματα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον tkonsoulas

Βλέπω σε πολλούς φίλους μου, την ώρα που ανοίγει ο υπολογιστής και μπαίνει στα Windows, να “πετάγονται” διάφορα παράθυρα, η μπάρα κάτω δεξιά να έχει καμιά δεκαριά προγράμματα ανοικτά και το pc να ψιλοκολλάει (ειδικότερα στα πιο παλιά pc’s). Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού όλα αυτά τα προγράμματα “τρώνε” μνήμη RAM, δίχως να κάνουν κάτι αξιόλογο τα περισσότερα. Πολλοί μου είπαν “δεν πειράζει τα κλείνω κάθε φορά”. Γιατί όμως να γίνεται όλο αυτό κάθε φορά; Πάρτε τον έλεγχο του υπολογιστή στα χέρια σας και μην επιτρέπετε σε αυτόν να ανοίγει ό,τι θέλει.

Για να το πετύχετε αυτό, οι χρήστες των Windows, μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω απλά βήματα:

1) Πηγαίνετε έναρξη (start), όλα τα προγράμματα (all programs), βοηθήματα (accessories) και πατήστε εκτέλεση (run).
2) Τώρα πληκτρολογείστε msconfig και πατήστε enter.
3) Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πηγαίνετε στην 4η καρτέλα, Εκκίνηση Στοιχείων (startup).
4) Εδώ βρίσκονται τα προγράμματα που ανοίγουν κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής και αυτά είναι τα τσεκαρισμένα. Προσοχή στο τι θα αφαιρέσετε!!! Μην αφαιρέσετε το antivirus ή το πρόγραμμα της κάρτας ήχου (Realtek), αλλά τα προγράμματα που δε χρησιμοποιείτε και κλείνετε χειροκίνητα κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής σας.
5) Τέλος, πατήστε OK.

Αν είχατε πολλά άχρηστα προγράμματα εκκίνησης και τα αφαιρέσατε, θα δείτε σίγουρα εμφανή διαφορά στον υπολογιστή σας στο θέμα της ταχύτητας του την ώρα που ανοίγει.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".