Το Facebook έχει αρχίσει να χάνει μεγάλο ποσοστό χρηστών

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Σύμφωνα με το Business Insider, το Facebook έχει αρχίσει να χάνει αρκετούς χρήστες στις χώρες που πρωτοξεκίνησε και ουσιαστικά ωρίμασε. Το τελευταίο έτος το Facebook έχασε πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες στην Αμερική ( από 155.2 εκατομμύρια έπεσε στα 149.4), ενώ στον Καναδά σημείωσε μείωση της τάξης του 8%. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι το Facebook αντιμετωπίζει κάποια κρίση ή ότι είναι έτοιμο να κλείσει. Είναι φυσικό πως κάποιοι χρήστες δεν παραμένουν ευχαριστημένοι από κάποιες υπηρεσίες και μετά από κάποιο διάστημα τις διακόπτουν. Όπως και να ‘χει είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός ότι πάνω από τους μισούς Αμερικανούς έχουν Facebook.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Το Facebook έχει αρχίσει να χάνει μεγάλο ποσοστό χρηστών


  1. Το Facebook στην Ελλαδα όμως έχει αρκετο μέλλον και θα αργήσει να συμβει κατι τέτοιο και εδω

  2. Βασικά και στην Ελλάδα είναι αρκετοί που φτιάχνουν λογαριασμό και μετά από μερικό καιρό τον κλείνουν για τον άλφα ή βήτα λόγο. Σε καμία περίπτωση όμως η μείωση χρηστών δεν σημαίνει ότι το facebook δεν τα πάει καλά. Το αντίθετο συμβαίνει αφού κοντεύει να καταπιεί όλα τα άλλα social networks εκτός από το twitter.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".