ΗΠΑ: Ιnternet με οπτική ίνα και 1Gbps ταχύτητα στα $70/μήνα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Rapsos13

Γεια σας, Ονομάζομαι Νίκος και είμαι φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.Από τότε που θυμάμαι το εαυτό ασχολούμαι με θέματα υπολογιστών και οι μεγάλη μου αγάπη είναι η τεχνολογία.Το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με το web development όπου ευελπιστώ να τα καταφέρω σε αυτόν τον τομέα.Στις 18 Μαρτίου 2011 ξεκίνησα μία προσπάθεια ενημερωτικού Blog: BeeZz Press, στημένη σε WordPress.


1 Gbps ταχύτητα ίντερνετ

Ο πάροχος τηλεφωνικών υπηρεσιών και Internet Sonic.net στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ανακοίνωσή του προανήγγειλε ένα νέο πακέτο σύνδεσης στο Internet μέσω οπτικής ίνας και ταχύτητας στο 1Gbps. Η τιμή του νέου πακέτου ανέρχεται στα $69.99 δολάρια το μήνα. Πρόκεται για μία άκρως δελεαστική προσφορά για τους πελάτες της εταιρείας η οποία περιλαμβάνει και τηλεφωνία.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το πακέτο ταχύτητας της 1.5Mbps κοστολογείται στα $40 δολάρια. Πλέον με λιγότερο από το διπλάσιο κόστος η προσφερόμενη ταχύτητα είναι 600 φορές πιο γρήγορη.

Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sonic.net, η υπηρεσία αρχικά θα λειτουργεί δοκιμαστικά και θα καλύπτει τις ανάγκες 700 οικιακών πελατών.

Πηγή; arstechnica.com


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".