4 στους 10 παίζουν εν κινήσει!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας PopCap, η οποία έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για τις συνήθειες των καταναλωτών, καθώς ασχολείται με την σχεδίαση και τον προγραμματισμό παιχνιδιών, περίπου 4 στους 10 παίζουν με το κινητό τους ή με κάποιο tablet την ώρα που βρίσκονται εν κινήσει.
Για την ακρίβεια, το 44% των ενηλίκων που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσε πως παίζει κάποιο παιχνίδι με την φορητή συσκευή του, όταν μετακινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επίσης, ορισμένα χρήσιμα στοιχεία που προκύπτουν από την ίδια έρευνα, είναι ότι σχεδόν το 45% των ερωτηθέντων παίζει καθημερινά κάποιο παιχνίδι, και το 36% διαθέτει κάποιο tablet, απ’τους οποίους μάλιστα οι 3 στους 4 δεν ασχολούνταν με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, μέχρις ότου απέκτησαν tablet.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".