Η LG ανακοίνωσε τα σχέδια της για android-based tablet

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον G-force

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.


AndroidH LG Electronics ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ενα tablet PC βασισμένο στη τεχνολογία Android εώς το τέλος του χρόνου. Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία ανέφερε στο δελτίο τύπου ότι θα χρησιμοποιήσει το open-source λειτουργικό σύστημα της Google, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αυτό το tablet είναι μέρος της επερχόμενης σειράς, που αποτελείται απο περίπου 10 smart devices και smartphones, που η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει εώς το τέλος του χρόνου. Το δελτίο τύπου αναφέρει επίσης οτι το πρώτο tablet που θα κυκλοφορήσει θα βασιστεί στο λειτουργικό συστημα Android, οπότε είναι ακόμα άγνωστο αν θα αντικαταστήσει ή αν θα ανταγωνιστεί το UΧ10 -ένα tablet βασισμένο στα Windows 7- που η εταιρεία προέβαλε στο Computex 2010, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ασία.

Με αυτή τη προσθήκη η LG θα προστεθεί στη μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη λίστα κατασκευαστών που χρησιμοποιούν το open-source λειτουργικό σύστημα για smartphones και tablet PCs. Η Cisco Systems, για παράδειγμα, ανακοίνωσε στο τέλος του Ιούνη τα σχέδια της για ενα Android-based tablet με την ονομασία Cisco Cius, που θα πωλείται για λιγότερο απο €800 και θα στοχέυει σε επαγγελματίες.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".