Ανάλυση μαμούθ απο το youtube

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Fotis

Το όνομά του είναι Φώτης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον χώρο του διαδικτύου και ειδικότερα ό,τι έχει σχέση με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό και την σχεδίαση ιστοσελίδων.


Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ανάλυση μαμουθ ξεκινά να υποστηρίζει πλέον το youtube. Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους ανεξάρτητους δημιουργούς αλλά και να ανέβει ποιοτικό περιεχόμενο στην υπηρεσία του το youtube πλέον πάει στα 4κ. Ειναι περίπου το 4πλασιο της ανάλυσης των 1080p που προσέφερε μέχρι σήμερα. Η δυνατότητα του να ανεβάσει κάποιος video σε τέτοια ανάλυση υπάρχει προς…

το παρόν σε συνεργαζόμενους δημιουργούς για τους οποίους μάλιστα έχει μαζευτεί και ένα κεφάλιο για να τους στηρίξει. Μπορείτε να δείτε τα video με αυτήν την ανάλυση στο http://www.youtube.com/view_play_list?p=5BF9E09ECEC8F88F (επιλέξτε orifinal) αλλα θέλει γρήγορη ταχύτητα ή να περιμένετε αρκετή ώρα για να κατέβουν.

 

ΠΗΓΗ: troktiko


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".