Αύξηση των δαπανών για video ads

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις είναι έξω από τη δυνατότητα των μικρομεσαίων εταιριών. Παρόλα αυτά, η online διαφήμιση μέσω video είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να κάνει και όπως φαίνεται παρουσιάζει αύξηση το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με έρευνα της Brightroll, το 65% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι θα προτιμήσουν την online διαφήμιση αντί της τηλεόρασης και ένα 30% ανέφερε ότι τα online videos είναι τόσο αποδοτικά όσο η τηλεόραση.

Μέχρι στιγμής αυτό που εμποδίζει τους περισσότερους από το να κάνουν αγορές σε video ads είναι το κόστος, η εκπαίδευση και ο τρόπος να συλλέξουν τα δεδομένα. Αυτό που είναι ξεκάθαρο πάντως, είναι ότι τα video ads έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν αύξηση το τελευταίο διάστημα και το youtube να καταφέρει να αυξήσει τα έσοδα του σημαντικά αν και ακόμη είναι μία ζημιογόνος επιχείρηση. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αργά και σταθερά, τα videos θα αντικαταστήσουν τις διαφημιστικές καμπάνιες στην τηλεόραση αφού σταδιακά γίνονται πιο στοχευμένες διαφημίσεις.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".