[Ελληνικό video tutorial] Blog comments και η χρήση τους στο SEO

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον inBlogger

Ονομάζομαι Θάνος! Είμαι ιδρυτής του w24.gr - του πρώτου ελληνικού SEO forum και ιδιοκτήτης του inBlog.gr - του ελληνικού webmaster και SEO Blog . Μέσα στα ενδιαφέροντα μου είναι το SEO, το internet- και affiliate marketing, το Social Bookmarking και το.. Drupal. Αγαπάω και το wordpress. Εαν είστε Affiliate, δείτε όπωσδήποτε το TAW - Best Affiliate Programs.


Blog Comments και η χρήση τους στο SEOΜπορούν τα σχόλια στα blogs να βοηθήσουν στην προώθηση μιας σελίδας; Πως γίνεται να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της SEO στρατηγικής μας; Ο Θάνος Πετρόπουλος(a,k,a, inBlogger), αθρογράφος του http://inBlog.gr και ιδρυτής του http://w24.gr/ αναλύει με απλή γλώσσα και χωρίς περιττές πληροφορίες πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα blog comments για να αποκτήσουμε μόνιμους do-follow συνδέσμους. Το παρών video-tutorial έχει διάρκεια 14 λεπτά, είναι πλήρες και απο τα μοναδικά σε ελληνική γλώσσα.Προτείνω ανάλυση 480p και γιατί όχι fullscreen!


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".