Βρείτε το χαμένο iPhone σας με την εφαρμογή ‘Find My iPhone’ της Apple

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Find-My-Phone

Η Apple διαθέτει από σήμερα την εφαρμογή ‘Find My iPhone’ η οποία ισχυρίζεται ότι βρίσκει το χαμένο iPhone, iPad ή iPod Touch σας. Η εφαρμογή Find My iPhone είναι η συνέχεια της υπηρεσίας που παρείχε το MobileMe για τα χαμένα iPhone αλλά ήταν διαθέσιμο μόνο online.

Την εφαρμογή ‘Find My iPhone’ θα την βρείτε δωρεάν στο App Store της Apple. Απαραίτητη είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού στο MobileMe, αφού για να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή θα χρησιμοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης του MobileMe. Επίσης, την εφαρμογή θα πρέπει να την εγκαταστήσετε σε κάποιο άλλο iPhone ή iPad αφού έχει χαθεί. Μόλις εντοπίσετε την χαμένη συσκευή σας μπορείτε να την κλειδώσετε και να σβήσετε όλα τα δεδομένα που έχει αποθηκευμένα. Τέλος, η εφαρμογή είναι συβατή για τις εκδόσεις iOS 3.1.3 και μεταγενέστερες.

Κατέβασμα της εφαρμογής: Find My Phone

Πηγή: pcsteps
Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".