Βρίσκοντας το κατάλληλο deal site για πακέτα διακοπών

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Η ανάπτυξη και η αύξηση της δημοτικότητας των διαδικτυακών τόπων που παρέχουν εκπτωτικά κουπόνια τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τεράστια. Τα κορυφαία sites αυτού του είδους, έχουν δει αυξήσεις των εσόδων τους πάνω από 200% από την στιγμή της πρώτης τους εμφάνισης στο ελληνικό internet. Αλλά σε αυτό το κομμάτι, σε αυτόν τον τομέα, έχουν εμφανιστεί πολλές παρόμοιες ιστοσελίδες που προσπαθούν να πάρουν ένα κομμάτι της πίτας. Δημιουργείτε εύλογα λοιπόν το ερώτημα, μέσα από όλες αυτές τις επιλογές, εγώ από πού μπορώ να κάνω τις αγορές μου; Πιο είναι το καλύτερο για εμένα;

Ένας πρώτος παράγοντας αξιολόγησης είναι το αν το site παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Σχεδόν όλα τα διαθέσιμα deal sites που είναι διαθέσιμα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, δεν έχουν συνδρομητικές υπηρεσίες αλλά τις παρέχουν δωρεάν. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να δώσετε προσωπικές πληροφορίες για να αγοράσετε μία προσφορά. Εκτός αν θέλετε να εγγραφείτε στα ενημερωτικά email (newsletter) και για αυτό θα πρέπει να δώσετε το email σας.

Ένας δεύτερος παράγοντας αξιολόγησης είναι η εύκολη πλοήγηση και η εμφάνιση των προσφορών που πραγματικά σαν ενδιαφέρουν, παρακάμπτοντας προσφορές που δεν σας αφορούν ή που δεν βρίσκονται στην πόλη σας. Πάρτε για παράδειγμα το πακετα διακοπων.  Είναι μια ιστοσελίδα που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από τα καλύτερα και μεγαλύτερα deal sites στην Ελλάδα. Ο όγκος προσφορών που δημιουργείτε είναι μεγάλος αλλά υπάρχει μία εύκολη πλοήγηση βάση του τύπου της προσφοράς στα δεξιά της ιστοσελίδας. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε άμεσα αυτό που σας ενδιαφέρει. Π.χ. να βρείτε προσφορές που αφορούν τον καλλωπισμό ή τις διακοπές σας. Επίσης υπάρχει μία φόρμα αναζήτησης για να ψάξετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Μία ακόμα ευκολία που πρέπει να έχει ένα deal site είναι η επιλογή της περιοχής και το φιλτράρισμα των προσφορών βάση αυτής. Πολλές προσφορές έχουν τοπικό χαρακτήρα. Είναι σημαντικό αυτό το φίλτρο ώστε να μην βλέπετε προσφορές από την Θεσσαλονίκη ενώ εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα.

Ένας ακόμα παράγοντας, σημαντικός και δυσεύρετος, είναι η απλότητα του ιστοχώρου. Η απλότητα πηγαίνει χέρι-χέρι με την απουσία ενοχλητικών διαφημίσεων σε κάθε γωνία της ιστοσελίδας. Αν σε μία ιστοσελίδα προσφορών βρείτε πολλές διαφημίσεις, από το adsense της Google ή από αλλού, τότε πιθανόν δεν μιλάμε για μια αξιόλογη δουλειά.

Οι διαφημίσεις αυτές έχουν σαν σκοπό να σας κάνουν να κάνετε κλικ επάνω τους, κάτι που σημαίνει ότι θα φύγετε από την σελίδα που βρίσκεστε για να πλοηγηθείτε κάπου αλλού. Ποιος σοβαρός επιχειρηματίας ενός deal site θα ήθελε να φύγετε από την ιστοσελίδα του χωρίς να αγοράσετε ένα κουπόνι; Ψάξτε για ιστοσελίδες όπως το πακετα διακοπων, που δεν αφήνουν χώρο για διαφημίσεις αλλά εστιάζουν την προσοχή τους στην σωστή παροχή της υπηρεσίας.

Κατά την επιλογή του καλύτερου deal site, λάβετε υπόψη σας ότι αναφέραμε πιο επάνω. Φυσικά παίζουν ρόλο και οι προσωπικές σας προτιμήσεις.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".