Έφτασε το WordPress 3.4

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Έφτασε το wordpress 3.4 μαζί με κάποιες ασήμαντες, αλλά και σημαντικές αλλαγές που αξίζει να τις δείτε.

Η πιο σημαντική ίσως αλλαγή που έγινε στο wordpress 3.4 είναι ο theme customizer, ο οποίος επιτρέπει τους χρήστες να αλλάζουν την εμφάνιση του theme τους. Οι χρήστες με λίγα λόγια μπορούν να αλλάξουν χρώματα, backgrounds, headers κ.α.

Επίσης το wordpress επεκτάθηκε και στον τομέα των tweets. Τώρα πλέον αν απλά επικολλήσετε ένα tweet μέσα στον editor, το tweet θα εμφανιστεί σε ένα όμορφο πλαίσιο, μέσα στο οποίο μπορείτε να κάνετε απευθείας retweet κλπ.

Αρκετά εντυπωσιακό είναι επίσης και το γεγονός ότι τώρα το wordpress υποστηρίζει html και links μέσα στα image captions.

Μπορείτε επίσης να δείτε και το παρακάτω βίντεο (είναι στα αγγλικά) πάνω στα νέα features του wordpress 3.4


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".