1.Κατασκευή Ιστοσελίδων με WordPress 3 (Εισαγωγή στο WordPress 3)

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Δείτε τη νέα εκπαιδευτική σειρά εδώ ή εδώ

Το WordPress είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα συστήματα διαχείρισης στον κόσμο. Σε αυτή την εκπαιδευτική σειρά, θα δούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εγκατάστασης ενός wordpress cms, καθώς επίσης και έναν αναλυτικό οδηγό χειρισμού του.

Εάν έχετε κάποια απορία πάνω στο βίντεο, μπορείτε να κάνετε κάποια ερώτηση στο Forum μας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

6 Σχόλια στο Άρθρο “1.Κατασκευή Ιστοσελίδων με WordPress 3 (Εισαγωγή στο WordPress 3)


  1. wordpress χωρίς φιλοξενία σε κάποια εταιρία γίνεται;

  2. Γίνεται. Μπορείς να φτιάξεις δωρεάν blog στο wordpress.com . :)

  3. Βέβαια αν φτιάξεις εκεί, δεν μπορείς να έχει το δικό σου domain. Επίσης, θα έχεις ένα σύνολο από περιορισμούς όπως το γεγονός ότι δεν θα μπορείς να περνάς plugins, άλλα themes κλπ κλπ. Θα είναι δηλαδή σαν το blogspot.com που βλέπουμε σε αρκετούς. Στην παρούσα φάση δείχνω πως να το εγκαταστήσεις σε δικό σου domain και server, κάτι που θέλουν οι περισσότεροι χρήστες για την ιστοσελίδα τους. Τα πακέτα φιλοξενίας επίσης δεν είναι ακριβά.

  4. Ok ευχαριστώ!!!!!

  5. παιδιά μου λέει ότι το βιντεο είναι απόρρητο και δεν παίζει..γιατί?

  6. 2 – 3 βίντεο δεν παίζουν γιατί είναι παλιά και τα απενεργοποίησα. Αν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να μας ρωτήσεις.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".