1. Εισαγωγή στο Joomla – Μαθήματα και Σεμινάρια στο Joomla – 1.6 DEMO EDITION

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Καλώς ορίσατε στα νέα εκπαιδευτικά βίντεο για το joomla 1.6. Σε αυτή την εκπαιδευτική σειρά θα δούμε ένα demo όσον αφορά την  εγκατάσταση και τα νέα χαρακτηριστικά του Joomla 1.6. Επειδή στο διάστημα που γυρίστηκαν αυτά τα βίντεο η έκδοση του Joomla 1,6 μόλις κυκλοφόρησε, δεν έχουμε προλάβει να φτιάξουμε μία πιο αναλυτική σειρά βίντεο εκμάθησης. Είναι όμως μέσα στα άμεσα σχέδια της κοινότητας μας να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερο έναν αναλυτικό οδηγό δημιουργίας ιστοσελίδων με το πασίγνωστο  σύστημα διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω σε ζητήματα εκμάθησης κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων, μπορείτε να καταφύγετε στο ifeed, μία  οργανωμένη κοινότητα αφιερωμένη στην δωρεάν εκμάθηση.

Μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορες ενημερώσεις ή να κάνετε ερωτήσεις πάνω στο internet marketing, το seo και την κατασκευή ιστοσελίδων στο twitter μου, στην διεύθυνση twitter.com/itsiosmarketing.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σας, θα είμαι διαθέσιμος και στο facebook.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας και το ενδιαφέρον που δείχνετε προς την κοινότητα μας.

Εάν έχετε κάποια απορία πάνω στο βίντεο, μπορείτε να κάνετε κάποια ερώτηση στο Forum μας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “1. Εισαγωγή στο Joomla – Μαθήματα και Σεμινάρια στο Joomla – 1.6 DEMO EDITION


  1. καλημέρα σας, με ενδιαφέρει να εκπαιδευτώ σε κατασκευή ιστοσελίδων με Joomla μόνο on line. Είναι εφικτό; Σας ευχαριστώ

  2. Γιάννη καλημέρα. Μπορείς να δεις τα παρακάτω βίντεο.

    Είναι η νέα σειρά που κυκλοφορήσαμε πριν από μερικές μέρες και δείχνει τα βασικά του joomla 1.6. Το δεύτερο βίντεο της σειράς είναι εδώ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".