Εκπαιδευτικές Σειρές (βίντεο) που θα Ακολουθήσουν στο Ifeed

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Λόγω της μεγάλου αντικρίσματος που γνωρίζουν οι εκπαιδευτικές σειρές σε βίντεο, η συντακτική ομάδα του ifeed.gr αποφάσισε να δημιουργεί διάφορα εκπαιδευτικά βίντεο πάνω σε τεχνολογικά θέματα, θέματα κατασκευής ιστοσελίδων, καθώς επίσης και internet marketing. Σκοπός της κοινότητας είναι να φτιάξει μία μεγάλη δωρεάν εκπαιδευτική βάση σε βίντεο για τους επισκέπτες και τα μέλη.

Η επόμενη εκπαιδευτική σειρά έχει δρομολογηθεί για τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου, θα περιλαμβάνει την εκπαίδευση πάνω στα webmaster tools του Google, καθώς επίσης και πως να καταχωρούμε την ιστοσελίδα μας σε αυτό, να υποβάλουμε sitemaps κλπ, καθότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων τα αγνοούν, με αποτέλεσμα η σελίδα τους να εμφανίζεται αργότερα στο Google ή να μην εμφανίζονται όλες οι σελίδες.

Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζουμε ποιες είναι οι απορίες σας, καθώς επίσης και ποιες εκπαιδευτικές σειρές θα θέλατε να ακολουθήσουν σε θέματα σχετικά με το ifeed. Εάν θέλετε να δημιουργήσουμε μία εκπαιδευτική σειρά, μπορείτε να κάνετε δημοσίευση κάτω ακριβώς από αυτό το άρθρο, στην περιοχή των σχολίων (comments), και ανάλογα με τις προτεραιότητες και τη ζήτηση, θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε νέες εκπαιδευτικές σειρές σε βίντεο.

Θα θέλαμε επίσης να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε όλοι μαζί την κοινότητα μας, δημιουργώντας ερωτήματα μέσω στο forum μας, ώστε να βρουν και άλλα μέλη απαντήσεις σε παρόμοια ερωτήματα. Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει μέχρι τώρα προς την κοινότητα μας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

3 Σχόλια στο Άρθρο “Εκπαιδευτικές Σειρές (βίντεο) που θα Ακολουθήσουν στο Ifeed


 1. Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να δούμε κάποια βίντεο πάνω στο πως να φτιάξει κάποιος ένα template για το joomla.

 2. Πολύ ωραία! Να μάθουμε κάτι και μεις οι άσχετοι. Υπάρχουν πολλά πράγματα από εδώ και από εκεί στο διαδίκτυο, αλλά συνήθως δεν ξέρεις τι είναι καλό και τι σκάρτο. Οπότε μια τέτοια προσπάθεια θα βοηθούσε ιδιαίτερα!

 3. Καλημέρα σας.
  Ευχαριστούμε για την ωραία δουλειά που κάνετε.
  Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για τα social media, πως δηλαδή ενσωματώνονται σε ένα site και πως δουλεύουν συνδυαστικά με το facebook, το twitter, τι είναι τα RSS και πως τα εκμεταλεύομαι.
  (πχ. πως εμφανίζεται σε ένα site αυτό το πλαίσιο με τις εικόνες των φίλων; Το μόνο που κατόρθωσα σχετικά εύκολα ήταν να βάλω το button like.)
  Νομίζω λοιπόν, ότι θα βοηθούσαν ιδιαίτερα κάποια άρθρα ή και video σχετικά με την καλύτερη αξιοποίηση των social media.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".