Ελληνικά στο IPAD

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον G-force

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.


Οι κάτοχοι iPad (jailbroken) έχουν έναν ακόμη λόγο να χαμογελούν καθώς πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελληνικό πληκτρολόγιο (native) στην συσκευή τους! Μέχρι σήμερα ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσει κανείς ελληνικό πληκτρολόγιο στο iPad ήταν είτε μέσω εφαρμογών του App store είτε μέσω web apps. Και στις 2 περιπτώσεις η χρηστικότητα τους ήταν ελάχιστη καθώς ο χρήστης αναγκάζονταν να ανοίγει νέες εφαρμογές, να γράφει το κείμενο, να το αντιγράφει και στη συνέχεια να το επικολλά εκεί που επιθυμούσε.

Όσο λοιπόν περιμένουμε το iOS 4 να έρθει και στο iPad, ώστε να υποστηριχθεί επίσημα το ελληνικό πληκτρολόγιο από την Apple, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα ελληνικό πληκτρολόγιο στο iPad μέσω του Cydia store και της εφαρμογής “Hebrew and Greek Keyboards for the iPad” ($7,99). Το πληκτρολόγιο είναι 100% native και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εφαρμογές, όπως ακριβώς τα προ-εγκατεστημένα πληκτρολόγια του iPad!

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.iphonehellas.gr/

 

Πηγή cosmo.gr


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".