Η πιστή απομίμηση του iPad, που όμως δουλεύει

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Ξεχάστε το iPad, έρχεται το… iPed

Το iPed, ένα αντίγραφο του iPad, πωλείται ήδη στην Κίνα σε πολύ μικρότερη τιμή από αυτή της ταμπλέτας της Apple

IpadΈνας ακόμη αμφιλεγόμενος κινεζικός “κλώνος” ενός δημοφιλέστατου δυτικού προϊόντος είναι γεγονός στην (κινεζική) αγορά.

Πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία στην παγκόσμια αγορά του iPad, του υπολογιστή ταμπλέτα της Apple, εμφανίστηκε στην Κίνα το πρώτο αντίγραφό του, που ονομάστηκε iPed (για να μην έχει κανείς αμφιβολία ποιο προϊόν αντιγράφει…) και έχει σημαντικά μειωμένη τιμή!

Αυτή η αντιγραφή του iPad, εικόνες της οποίας μετέδωσε η ιαπωνική τηλεόραση, μοιάζει εκπληκτικά στο πρωτότυπο.

Το iPed χρησιμοποιεί το λογισμικό Android που υποστηρίζεται από τη Google και θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel, ενώ θα κοστίζει μόλις 105 δολάρια (86 ευρώ), σε αντίθεση με το iPad που πωλείται προς 499 δολάρια στις ΗΠΑ και προς 499 ευρώ στην Ευρώπη.

Το iPed είναι ένα αντίγραφο του iPad εξοπλισμένο με (επεργαστή) Intel και (λογισμικό) Android, που μοιάζει πολύ με το προϊόν της Apple κάτι που δεν είναι και τόσο κακό.

Πάντως, τα χαρακτηριστικά του iPed υστερούν του “δίδυμου αδελφού” του της Apple, καθώς είναι βαρύτερο και διαθέτει ανάλυση οθόνης 800 x 400 pixels, έναντι 1024 x 768 pixels του iPad.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

5 Σχόλια στο Άρθρο “Η πιστή απομίμηση του iPad, που όμως δουλεύει


  1. Πολύ μούφα αυτοί οι Κινέζοι :)

  2. Πριν από ένα χρόνο περίπου είχα αγοράσει ένα κινέζικο κινητό (cect mini), το οποίο ήταν πολύ μούφα. Πριν από δύο μήνες περίπου πήρα ένα άλλο κινέζικο και πραγματικά είναι πολύ καλό ποιοτικά. Απλά σε βάθος χρόνου θα φτιάξουν και αυτοί κάτι αντίστοιχα ποιοτικό με το ipad

  3. Είχε πάρει πριν από λίγο καιρό, ένας φίλος μου για πλάκα ένα Iphone Clone… Το τι γέλιο είχα ρίξει, δεν παίζεται! :)
    Δεν συγκρινόταν σε τίποτα..

  4. Βασικά ότι πληρώσεις πέρνεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".