Έρευνα αποκαλύπτει πως ένα μεγάλο ποσοστό αγοράζει τα βράδια

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Κάθε φορά που ξυπνάω το πρωί, η πρώτη εργασία που κάνω είναι να διαβάσω τα email μου. Κάθε πρωί λαμβάνω περίπου 150 emails από διάφορα newsletter και άτομα που ακολουθώ. Στις περισσότερες περιπτώσεις διαγράφω τα περισσότερα emails και κρατώ μόνο αυτά που είναι σημαντικά, μιας και δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω.

Καθώς τελειώνω τις δουλειές μου και βραδιάζει υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να διαβάσω τα μηνύματα μου εκείνη την ώρα, μιας και δεν έχω τόσο μεγάλο φόρτο εργασίας. Αυτό πιθανότατα να θέλουν και οι περισσότεροι χρήστες που λαμβάνουν emails.

Πρόσφατη έρευνα της yesmail, δείχνει πως το 60% θα προτιμούσε να έχει επαφές μετά τις 18:00 το απόγευμα, ενώ το 40% φαίνεται πως ψωνίζει μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Σίγουρα το ποσοστό αυτό φαίνεται πως είναι μικρότερο, αλλά σκεφτείτε πως ελάχιστοι στέλνουν newsletter τις απογευματινές προς βραδινές ώρες.

Μέσα σε όλα τα άλλα βέβαια, πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι το καλό περιεχόμενο και ίσως κάποια προσφορά να είναι αυτό που θα μας παρακινήσει να κάνουμε την αγορά


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Έρευνα αποκαλύπτει πως ένα μεγάλο ποσοστό αγοράζει τα βράδια


  1. Εντάξει, λογικό να ψωνίζει ο περισσότερος κόσμος το βράδυ, αφού το πρωί οι περισσότεροι δουλεύουν και δεν έχουν χρόνο να μπουν να κάνουν τις αγορές τους.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".