Γιατί τα social media αποτελούν καλύτερη επένδυση από το seo για τους Bloggers!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Είναι κατανοητό, ότι οι περισσότεροι bloggers δεν έχουν ούτε το δυναμικό, ούτε ίσως τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που έχουν αρκετές εταιρίες seo, ώστε να επενδύσουν στην εκμάθηση διαφόρων μεθόδων seo.

Αν και ο ίδιος έχω εταιρία seo και κερδίζω από αυτή, η άποψη μου είναι ότι αν κάποιος είναι blogger, θα κερδίσει περισσότερα από τα social media απ’ ότι από το google.

Παρακάτω παραθέτω κάποιους από τους πιο βασικούς λόγους:

  1. Το Google αγαπάει τα authority sites.
  2. Το Seo απαιτεί αρκετό χρόνο και δουλειά για να γίνει, ιδαίτερα αν ξεκινήσατε πρόσφατα να μαθαίνετε seo.
  3. Τα Socia Media βασίζονται σε βασικές αρχές marketing, άρα δεν απαιτούν τόσο ειδικευμένες γνώσεις.
  4. Ο αλγόριθμος της Google αλλάζει συνεχώς, με αποτέλεσμα αρκετές εταιρίες να έχουν στην κυριολεξία εξαφανιστεί από τα serps.
  5. Πολλές φορές ο παράγοντας ROI όσον αφορά τον χρόνο για να επιτευχθεί κάτι, δεν έχει υπολογιστεί.
  6. Συνήθως οι χρήστες που έρχονται από τα serps θέλουν να προβούν σε αγορές, άρα δεν τους απασχολεί να αλληλεπιδράσουν με μία ιστοσελίδα, ενώ σπάνια μπορεί να ξαναμπούν.

Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".