Η ΕΕ προωθεί την πρόσβαση σε δίκτυα υψηλής ταχύτητας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον kostasm

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα & Τηλεπικοινωνίες από το πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι συνεργάτης του ΤΕΙ Κρήτης.


Εγκρίθηκαν μέτρα, για τη διάδοση και χρήση ευρυζωνικών συνδέσεων υψηλής και πολύ υψηλής ταχύτητας στην ΕΕ.


Στη σημερινή κοινωνία της πληροφορίας, η πρόσβαση στο γρήγορο Διαδίκτυο είναι απαραίτητη για τη δημιουργία απασχόλησης και για ευημερία. Στην “Ψηφιακή Ατζέντα για την Ευρώπη” , η ΕΕ δεσμεύτηκε να διασφαλίσει ότι, μέχρι το 2013, κάθε Ευρωπαίος πολίτης θα έχει πρόσβαση σε βασικές ευρυζωνικές συνδέσεις και, μέχρι το 2020, σε γρήγορες και πολύ γρήγορες.

broadband internet“Τα μέτρα αυτά θα εξασφαλίσουν την πρόσβαση των Ευρωπαίων σε Διαδίκτυο υψηλού επιπέδου, το οποίο προσδοκούν και δικαιούνται, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που επιθυμούν”, δήλωσε η αρμόδια για την ψηφιακή ατζέντα επίτροπος Νέιλι Κρους. Η δέσμη μέτρων περιλαμβάνει:

  • σύσταση  για πρόσβαση σε δίκτυα επόμενης γενιάς, έτσι ώστε οι οργανισμοί τηλεπικοινωνιών να ενημερώνονται καλύτερα για τη νομοθεσία της ΕΕ που πρέπει να εφαρμόζουν
  • πρόταση για εξασφάλιση από το 2013 ραδιοφάσματος για ασύρματες ευρυζωνικές επικοινωνίες
  • έγγραφο πολιτικής στο οποίο περιγράφονται οι τρόποι προσέλκυσης δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων σε δίκτυα υψηλής και πολύ υψηλής ταχύτητας.

Οι γρήγορες ευρυζωνικές συνδέσεις καθιστούν ευκολότερη τη δουλειά από το σπίτι ή κατά τις μετακινήσεις μας. Βοηθούν επίσης τις επιχειρήσεις να μειώσουν τις δαπάνες τους και έτσι να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, ενώ παράλληλα κάνουν εφικτές νέες διαδραστικές υπηρεσίες στους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας. Το μέσο επίπεδο χρήσης ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ευρώπη είναι το υψηλότερο παγκοσμίως. Ωστόσο, μόνον το 1% των Ευρωπαίων διαθέτει απευθείας διαδικτυακή σύνδεση οπτικής ίνας υψηλής ταχύτητας στο σπίτι του, σε σύγκριση με το 12% των Ιαπώνων και το 15% των Νοτιοκορεατών.

Στρατηγική “Ευρώπη 2020″


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".