Η Kaspersky Lab και η M86 Security επεκτείνουν την παγκόσμια συνεργασία τους

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Η M86 Security, κορυφαία εταιρεία με εξειδίκευση στη real-time ασφάλεια στο Διαδίκτυο και στην προστασία των email από απειλές, προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με την Kaspersky Lab. Στο πλαίσιο αυτό, η M86 θα μπορεί να προσφέρει τις δυνατότητες antivirus ελέγχου της Kaspersky Lab στους χρήστες των λύσεων Μ86 MailMarshal SMTP, M86 MailMarshal Exchange και M86 WebMarshal products.

«Η συνεργασία με την M86 είναι πολύτιμη για εμάς, καθώς επεκτείνεται η απήχηση της καινοτόμου τεχνολογίας antivirus ελέγχου της Kaspersky Lab. Η τεχνολογία αυτή ήταν ήδη διαθέσιμη στους χρήστες της λύσης M86 Secure Web Gateway και προσφέρεται πλέον σε ολόκληρη τη γκάμα λύσεων ασφάλειας της εταιρείας», δήλωσε ο Peter Merkulov, Vice-President of the Technology Alliances Business Division της Kaspersky Lab. «Η κοινή προσπάθεια των δυο εταιρειών προσφέρει στους χρήστες των λύσεων της M86 ένα προηγμένο και αξιόπιστο εργαλείο για την εξουδετέρωση απειλών όπως ιοί, worms, rootkits, spyware και άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού», συμπλήρωσε.

Η Kaspersky Lab προσφέρει τεχνολογίες antivirus ελέγχου στην Μ86 από το 2006. Η πρώτη λύση της Μ86 που αξιοποίησε τις τεχνολογίες αυτές ήταν η M86 Secure Web Gateway.

«Η συνεργασία μας με την Kaspersky Lab αποτελεί μέρος της δέσμευσης μας για την ανάπτυξη συμμαχιών και την αναζήτηση τρόπων για την παροχή ακόμη πιο ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας», δήλωσε ο Werner Thalmeier, Vice-President of Product Management της M86 Security. «Έχοντας προσθέσει αυτή την κορυφαία τεχνολογία στο «οπλοστάσιο» της M86, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών στους πελάτες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τις λύσεις ασφάλειας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτουμε», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".