Η Microsoft διερευνά νέο ελάττωμα των Windows

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον G-force

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.


H Microsoft ανακοίνωσε οτι εξετάζει μερικές αναφορές για ενα νέο ελάττωμα των Windows το οποίο μπορεί να εκθέσει την ασφάλεια μηχανών που τρέχουν παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Στο συμβουλευτικό κομμάτι της ιστοσελίδας τους, η Secunia είπε οτι αυτή η αδυναμία του συστήματος υπάρχει λόγω ενός οριακού λάθους σε μια λειτουργία των Windows XP και Windows 2000, που αν εκμεταλλευτεί, θα μπορούσε να επιτρέψει την εκτέλεση κακόβουλου κώδικα.Η εταιρεία αποτίμησε αυτό το ελάττωμα ως ‘μέτριας επικινδυνότητας’.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης οτι δεν έχει υπόψη της εως τωρα οποιαδήποτε προσπάθεια ‘επίθεσης’ απο hackers και επανέλαβε τη θέση της για τη λήψη αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, τα οποία θα περιλαμβάνουν την κυκλοφορία ενος update μαζί με τα μηνιαία patches της εταιρείας ή ενός εκτάκτου update.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".