Καλύτερη Πηγή Επισκεψιμότητας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Σε αρκετές δημοσιεύσεις έχω αναφέρει ότι το conversion από τα social media είναι συνήθως χαμηλό ή αν είναι αποδοτικό όπως άλλες πηγές επισκεψιμότητας. Πρόσφατα σε μια έρευνα της SeeWhy, έγινε έρευνα για το ποια online μέθοδος είναι αποδοτική ως προς το conversion. Μέχρι στιγμής το Email Marketing φαίνεται να είναι η πιο αποδοτική μέθοδος με conversion της τάξης του 67.37%!  Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το display network, το οποίο όπως βλέπουμε έχει μόνο 0.53%, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο αποδοτικό και από τα Social Media.

Παρότι το email marketing φαίνεται να είναι μπροστά σε αυτή την έρευνα, δεν σημαίνει ότι είναι αποδοτικό για όλες τις μεθόδους. Η έρευνα έγινε σε δείγμα 60000 ηλεκτρονικών συναλλαγών σε διάφορα sites.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Καλύτερη Πηγή Επισκεψιμότητας


 1. Αρτέμης Κ. on said:

  Προσωπικά, δεν πολυεμπιστεύομαι αυτό τον τρόπο προώθησης.
  Συχνά το email marketing καταλήγει σε spam, το οποίο μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.
  Και πλέον, δεν είναι λίγοι αυτοί, οι οποίοι το “κυνηγάνε”…
  Μπορεί να έχει αποτέλεσμα, αλλά θεωρώ, ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή!

 2. Βέβαια να τονίσω ότι η εταιρία που έκανε την έρευνα, ασχολείται κυρίως με email marketing και social media marketing. Σίγουρα μπορεί να καταλήξει σε spam, αλλά υπάρχουν αξιόπιστες εταιρίες για να τρέξεις καμπάνιες email marketing.

 3. Αρτέμης Κ. on said:

  Εάν ασχολείται με email marketing, λογικό μου φαίνεται το αποτέλεσμα… :D
  Στο email μου, συνεχώς λαμβάνω μηνύματα από ξένες εταιρείες προώθησης. Στην Ελλάδα, υπάρχουν αξιόπιστες εταιρείες, ή προς το παρόν δεν είναι τόσο διαδεδομένο;

 4. Για Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά αν ενδιαφέρεσαι για εξωτερικό, μπορείς να δεις τις παρακάτω:
  http://www.benchmarkemail.com/
  http://www.pinpointe.com/
  http://www.constantcontact.com/index.jsp

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".