Μειώνεται το μερίδιο αγοράς του MS Internet Explorer

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Fotis

Το όνομά του είναι Φώτης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον χώρο του διαδικτύου και ειδικότερα ό,τι έχει σχέση με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό και την σχεδίαση ιστοσελίδων.


Σύνφωνα με την StatCounter για πρώτη φορά το παγκόσμιο ποσοστό χρήσης του MS Internet Explorer πέφτει οριακά κάτω από 50%.

Ακολουθεί ο Mozilla Firefox με 31,5% και ο Google Chrome με 11,5% ο οποίος τριπλασίασε το μερίδιό του μέσα σε έναν χρόνο.

“Αυτή είναι σίγουρα μία σημαντική εξέλιξη στη διαμάχη των browsers”, σχολίασε ο Aodhan Cullen, Γενικός Διευθυντής της StatCounter. “Μόλις δύο χρόνια πριν, ο IE κυριαρχούσε στην παγκόσμια αγορά με 67%”

Επίσης το ποσοστό χρήσης του Internet Explorer στην Ευρώπη μετρήθηκε χαμηλότερα από το μέσο όρο, στο 40,3%.

Οι μετρήσεις έγιναν σε μηνιαίο δείγμα 15 δισεκατομμυρίων εμφανίσεων, βάση 3 εκατομμυρίων sites παγκοσμίως από την StatCounter.

 

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Μειώνεται το μερίδιο αγοράς του MS Internet Explorer


  1. Να φύγει ο internet explorer να πάει αλλού…. Έχουμε μπουχτίσει από τις ασυμβατότητες…

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".