Πρόγραμμα Κατασκευής Βιβλιοθήκης

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Greenstone Project: Πρόγραμμα Κατασκευής Βιβλιοθήκης

Αν και οι περισσότερες βιβλιοθήκες έχουν ήδη αγοράσει κάποιο πανάκριβο λογισμικό για τη δημιουργία ενός καταλόγου για τη διαδικτυακή βιβλιοθήκη τους, ίσως να υπάρχει και η ζήτηση για τη δημιουργία αντίστοιχων συστημάτων και από ιδιώτες, οι οποίοι ίσως να ήθελαν να φτιάξουν μία αντίστοιχη βάση δεδομένων για τη διαδικτυακή τους βιβλιοθήκη ή για την ιστοσελίδα τους αν περιέχει διαδικτυακά βιβλία κλπ. Οι εμπορικές εφαρμογές αποτελούν ένα απλησίαστο όνειρο για αρκετούς webmasters, αφού τα περισσότερα σοβαρά λογισμικά ξεκινούν από τα 1500 ευρώ. Για όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κόστος, αλλά θα ήθελαν η ιστοσελίδα τους να περιέχει μία αντίστοιχη βάση δεδομένων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό που έχει δημιουργήσει το greenstone.org, το οποίο συναγωνίζεται αρκετά εμπορικά προγράμματα. Η διεύθυνση του είναι http://www.greenstone.org/.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Πρόγραμμα Κατασκευής Βιβλιοθήκης


  1. Πολύ χρήσιμο! :)

  2. Pingback: Πρόγραμμα Κατασκευής Βιβλιοθήκης | apps for libraries | Scoop.it

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".