Ρεαλιστικοί στόχοι στο link building μιας ιστοσελίδας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός που θα έπρεπε να προσέξετε στην Link building καμπάνια σας είναι να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους όταν κάνετε seo.

Εάν έχετε λοιπόν ένα νέο domain, είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρετε να το προωθήσετε και να το εμφανίσετε σε αποτελέσματα υψηλού ανταγωνισμού, σε λιγότερο από 3 – 6 μήνες, ακόμη και αν κάνετε ποιοτικό link building.

Έτσι λοιπόν θα έπρεπε να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε υπηρεσίες ή βιβλία που μας υπόσχονται ότι θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα σε μερικές μέρες!

Υπάρχει βέβαια μία εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα. Με λίγα λόγια μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει την αγορά ιστοσελίδων από προηγούμενους ιδιοκτήτες ή domains που έχουν λήξει. Αγοράζοντας λοιπόν παλιά domains ή ήδη εγκατεστημένες ιστοσελίδες, σας δίνεται η δυνατότητα να επιτευχθούν οι στόχοι σας σε μικρότερο χρονικό διάστημα.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

3 Σχόλια στο Άρθρο “Ρεαλιστικοί στόχοι στο link building μιας ιστοσελίδας


  1. Sorry παίδες για το κελάηδημα των πουλιών, αλλά γίνεται χαμός από σπουργίτια εκεί που μένω :P

  2. Ωραίο video – μπράβο. Διευκρυνίσεις: Το “ληγμένα domains” ΔΕΝ ισχύει αν έχουν χρησιμοποιηθεί ως parked domains για πάνω από ένα μήνα. Για αγορά domain ισχύει μόνο αν το παλιό domain είναι στο ίδιο theme όπως και το παλιό δηλαδή αν αγοράσεις το poros.gr το οποίο παλιά είχε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στον Πόρο και το “γυρίσεις” σε καφετέριες στον Πόρο χάνεις το TrustRank. Αν μπορείς να διατηρήσεις τα παλιά Links ακόμα καλύτερα γιατί αν τα κάνεις όλα dead links και πετάξεις το νέο σου από πάνω θα έχεις μεγάλο hit.

  3. Έχεις απόλυτο δίκιο Δημήτρη. Ευτυχώς που το τόνισες, σχετικά με τη θεματολογία και τα parked domains μιας και δεν το ανέφερα.

    Αυτό που μπορεί επίσης να κάνει κάποιος είναι να κάνει rebuild ένα domain όπως poros.gr με το παλιό περιεχόμενο και μετά σταδιακά να αλλάξει τη θεματολογία.

    Τα aged domains πάντως έχουν πολύ καλά αποτελέσματα!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".