Την McAfee εξαγόρασε η Intel

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Για 7,68 δισεκατομμύρια δολάρια εξαγόρασε η αμερικανική εταιρεία Intel την McAfee, γνωστή εταιρεία “αντιβιοτικών” για τους υπολογιστές.

Οι μετοχές πουλήθηκαν για 48 δολάρια τη μία, 60% πάνω από την τιμή κλεισίματος της μετοχής στις αγορές την Τετάρτη (18/8).

Η Intel δήλωσε ευτυχισμένη για την εξαγορά αυτή, καθώς υποστήριξε ότι τώρα η εταιρεία θα γίνει κυρίαρχος στους υπολογιστές , αν και προέβλεψε ότι για τον πρώτο χρόνο ο τζίρος θα μειωθεί.

Η McAfee είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες προστασίας υπολογιστών  με τζίρο 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο, ενώ σύμφωνα με τους αναλυτές η Intel αναμένεται ίσως να έχει πετύχει την καλύτερη επιχειρηματική εξαγορά της τελευταίας δεκαετίας.

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Αναστάσιο Λαμπριανίδη, για αυτό το άρθρο.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".