Το Google Εκτοπίζει το Yahoo στο Display Network

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Η Google είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι είναι πρώτη στην προτίμηση των χρηστών για το Search Network. Πρόσφατα όμως κατάφερε να εκτοπίσει το Yahoo και να βρεθεί στην κορυφή της προτίμησης. Συγκεκριμένα, το πρώτο τρίμηνο αυτού του έτους, η Google είχε μερίδιο στην αγορά 14,7% σε αντίθεση με το Yahoo με 12,3%. Το χειρότερο όμως είναι ότι το Facebook βρίσκεται μια ανάσα πίσω του.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα έσοδα της κάθε εταιρίας:

  • Google 396 εκατομμύρια δολάρια.
  • Yahoo 330 εκατομμύρια δολάρια.
  • Facebook 238 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως καταλαβαίνουμε το Yahoo δύσκολα θα καταφέρει να εκτοπίσει το Google πλέον και όλοι κατανοούν ότι το Yahoo έχει πάρει για τα καλά την κατηφόρα σε όλους τους τομείς.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".