Τώρα και… Google Flight!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Η μηχανή αναζήτησης που όλοι αγαπήσαμε τώρα θα αναζητά και αεροπορικά εισιτήρια σε όλον τον κόσμο, μετά την συμφωνία του διαδικτυακού κολοσού με την ετιαρεία ITA Software.

Η ΙΤΑ παραχει λογισμικά που οργανώνουν τις τιμές, τις πτήσεις και τα δρομολόγια που χρησιμοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και άλλα σχετικά sites. H Google πλήρωσε 700 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για να αποκτήσει το λογισμικό της ΙΤΑ.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να χτίσουμε να εργαλεία ανεύρεσης πτήσεων όπου προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός», δήλωσε υπερήφανα ο διευθύνων σύμβουλοςα της Google Έρικ Σμιντ.

Διευκρίνησε δε πως τα εισιτήρια δεν θα πωλούνται, αφού θα σεβαστούν τους κανόνες της ΙΤΑ, όπως κάνουν και τα υπόλοιπα sites όπως αυτό της Microsoft, Bing Travel.

Πηγή: cosmo.gr


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".