Το Google plus έχει τους πιο ικανοποιημένους χρήστες.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Σύμφωνα με έρευνα της theacsi, το Google+ φαίνεται ότι έχει τους πιο ικανοποιημένους χρήστες με βαθμολογία 78, ενώ το Facebook φαίνεται πως έχει τη χειρότερη βαθμολογία και συγκεκριμένα 61. Το παράδοξο είναι ότι  το Facebook μέχρι στιγμής έχει τη μεγαλύτερη βάση με χρήστες μέχρι στιγμής. Στην έρευνα επίσης έχει τοποθετηθεί και η wikipedia στην κατηγορία των social media, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα social networks.

Το google+ μέχρι στιγμής έχει χρήστες οι οποίοι είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, σε αντίθεση με το facebook που έχει χρήστες όλων των ηλικιών. Σε αυτό πιθανότατα να υπάρχει και αυτή η μεγάλη απόσταση στη βαθμολογία.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Το Google plus έχει τους πιο ικανοποιημένους χρήστες.


  1. Θεωρώ πως η μεγάλη πτώση του Facebook(7.6%) έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό, και με μια σειρά από λάθος κινήσεις – επιλογές που πραγματοποίησε η Facebook και απογοήτευσαν τον κόσμο.

  2. Πάντα σε μία μεγάλη κοινότητα θα έχεις δυσαρεστημένους. Ιδιαίτερα το Facebook που έχει τη μεγαλύτερη βάση με χρήστες. Το Google+ από την άλλη, βρίσκεται στην αρχή ακόμη, οπότε δύσκολα μπορείς να κρίνεις. Επίσης μπήκαν άτομα που ήδη ήξεραν από social networks κλπ. Δηλαδή μιλάμε για webmasters και σχετικά επαγγέλματα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".