Το Pinterest είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο social network

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Μπορεί το Facebook να έχει αρχίσει να περιορίζει την εξάπλωση του, αλλά το Pinterest φαίνεται να εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς. Οι περισσότερες ιστοσελίδες πλέον έχουν σίγουρα Facebook pages, ενώ το twitter ακολουθεί. Στην Ελλάδα το pinterest και το Google plus φαίνεται πως είναι άγνωστα στους περισσότερους χρήστες μέχρι στιγμής, αλλά πιστεύω πως στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά και στην Ελλάδα. Βέβαια θεωρώ πως είναι δύσκολο να χτυπηθεί ο μεγάλος γίγαντας (facebook), αλλά τα πράγματα πάντα αλλάζουν γρήγορα στον κόσμο του internet.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Το Pinterest είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο social network


  1. Το Facebook είναι πολύ δύσκολο να χτυπηθεί αλλά δεν νομίζω να αντέχει πολύ στον χρόνο. Μόδα είναι θα περάσει.

  2. Καλά τίποτα δεν κρατά για πάντα. Το θέμα είναι ότι για όσο κρατήσει κάτι, κάποιοι έχουν τρελά έσοδα. Καμία επιχείρηση δεν κρατά για πάντα.

  3. Μην το λες, τώρα πιστεύεις ότι η google μπορεί να χτυπηθεί? αν ναι πάρα πολύ δύσκολα.

  4. Τίποτα δεν κρατά για πάντα. Το ίδιο έλεγαν και για το yahoo πριν έρθει η Google.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".