Βήματα για μια Επιτυχημένη Internet Marketing Καμπάνια

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Αρκετές φορές ακούω από αρκετούς πελάτες ότι η ύπαρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης ή e-shop ότι είναι εύκολο. Όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων έχουν ήδη ανακαλύψει, η προώθηση της διαδικτυακής σας επιχείρησης είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στο Internet, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αποκτήσετε τη φήμη και τους πελάτες που επιθυμείτε. Για να επιτύχετε λοιπόν στο internet, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε κάποια βασικά βήματα για να έχετε μία επιτυχημένη internet marketing καμπάνια.

Το πρώτο βήμα που πολλοί webmasters αγνοούν να προβούν, είναι να αναγνωρίσουν τις λέξεις κλειδιά που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα σας. Στοχεύοντας στις σωστές λέξεις, η ιστοσελίδα σας θα εμφανιστεί υψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτηση και έτσι θα αποκτήσετε μεγάλο όγκο επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας.

Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τον πειρασμό να διαλέξετε γενικές λέξεις ή λέξεις με μεγάλο ανταγωνισμό. Καλό θα ήταν να επιλέγετε λέξεις κλειδιά σχετικές με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Έτσι όχι μόνο θα καταφέρετε να οδηγήσετε μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, αλλά θα έχουν και καλύτερη μετατροπή σε πωλήσεις.

Είναι επίσης σημαντικό να έχετε μία καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα. Αυτό είναι απαραίτητο εάν θέλετε να ενθαρρύνεται το χρήστη να να παραμείνει ή να επιστρέψει στην ιστοσελίδα σας.

Το επόμενο βήμα είναι να χτίσετε ποιοτικούς συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να συμμετάσχετε σε διάφορα forums ή blogs, τα οποία έχουν μεγάλη επισκεψιμότα. Έτσι θα κερδίσετε και ποιοτικούς συνδέσμους και άμεση επισκεψιμότητα. Εκτός από τους επισκέπτες, θα καταφέρετε να αυξήσετε και τις θέσεις σας στις μηχανές αναζήτησης, αφού οι υπερσυνδέσεις βοηθούν τις ιστοσελίδες να εμφανιστούν υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Το τελικό βήμα για μια επιτυχημένη internet marketing καμπάνια, είναι να ψάξετε για άλλους τρόπους προσέλκυσης επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας. Αυτές οι στρατηγικές μπορεί να περιλαμβάνουν email marketing, banner advertising και διαφήμιση – προώθηση στα Social Media. Είναι απαραίτητο να μην βασίζεστε μόνο σε μία μέθοδο διαφήμισης και να διαφοροποιείτε τις τακτικές σας, καθότι σε περίπτωση που μία μέθοδος αποτύχει ή δεν είναι αποτελεσματική, να καταφέρετε να αναπληρώσετε τα κενά κάνοντας χρήση άλλων μεθόδων.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".