Κατασκευή Ιστοσελίδων με Artisteer

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Αρκετοί είναι που ψάχνουν για template editors – generators της προκοπής. Εδώ και χρόνια δεν έχω βρει για να πω την αλήθεια κανέναν template editor της προκοπής, με εξαίρεση το Artisteer. Το artisteer δεν απαιτεί καθόλου τεχνικές γνώσεις για το σχεδιασμό της δυναμικής σας ιστοσελίδας. Αρκετές είναι επίσης οι εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων που δημιουργούν επαγγελματικές ιστοσελίδες με το εν λόγω editor. Το UI του είναι εξαιρετικά απλό και το μόνο που χρειάζεται είναι οι βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστών. Το artisteer μας δίνει τη δυνατότητα εκτός από στατικές ιστοσελίδες να φτιάξουμε και δυναμικές στα παρακάτω συστήματα διαχείρισης, κάτι το οποίο είναι ουσιαστικά το δυνατό χαρτί του.

Με το artisteer συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε templates για τα παρακάτω συστήματα:

  • WordPress
  • Joomla
  • DotNetNuke
  • Blogger
  • Drupal

Για όσους ενδιαφέρεστε μπορείτε να δοκιμάσετε και το demo του για να δείτε τις πλήρεις δυνατότητες τους.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

17 Σχόλια στο Άρθρο “Κατασκευή Ιστοσελίδων με Artisteer


  1. Πολύ καλό το Artisteer.Το δοκίμασα εχτές και οι δυνατότητες του με άφησαν ικανοποιημένο.Όμως απογοητεύτηκα όταν έκανα export το template που έφτιαξα και το έβαλα σε ένα blog στο blogger.Γέμισε Trial η σελίδα :(

    Τώρα σκέφτομαι να δώσω 50δολάρια για να πάρω την home edition του.Λέτε να αξίζει;

  2. Ότι αξίζει αξίζει. Τώρα φυσικά για να κάνεις ένα μόνο site δεν ξέρω τι να σου πω. Άλλοι θα κατέφευγαν σε torrents για να το κατεβάσουν :D

  3. Nipa - Κατασκευή Ιστοσελίδων μονο με wordpress on said:

    Δεν αξίζει τίποτα , καλύτερα είναι να μάθετε λίγο html λίγο php και να διαβάσετε εδώ http://codex.wordpress.org/Main_Page !

  4. Nikolaos Bolanakis on said:

    Παιδιά, δεν είναι εύκολο να μάθουν όλοι html και php. Για τον αρχάριο χρήστη που θέλει γρήγορα αποτελέσματα είναι ιδανικό. Όχι ότι δεν πρέπει να ξέρεις html για να διορθώσεις την σελίδα!! Όσο καλό και αν είναι το πρόγραμμα κάποια λαθάκια τα κάνει. Αν κάνετε ένα validate από την W3C θα καταλάβετε τι θέλω να πω.

  5. Για το Joomla μια εναλλακτική είναι το dreamweaver addon το οποίο σας βοηθά να φτιάξετε το δικό σας template.
    Μπορείτε να το βρείτε εδώ:
    http://www.joomlaspots.com/Addons/joomla-dreamweaver-extension.php

  6. Παιδιά, αξίζει πάρα πολύ και τα αποτελέσματα μπορούν να είναι ακρος επαγγελματικά και καλαίσθητα. και αργοτερα παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν στο css η στα παραγόμενα templates.

  7. Alex Itsios on said:

    To artisteer είναι ίσως ο κορυφαίος editor. Δεν έχω βρει άλλο εργαλείο αντίστοιχο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φτιάξουν ένα template σε τόσες πολλές πλατφόρμες. Το πρώτο μου site που είχα φτιάξει για blogger, είχε γίνει πάνω στην πλατφόρμα του artisteer.

  8. Μακρυά από Artisteer αν θέλετε την άποψή μου.Δε γίνεται έτσι δουλειά…

  9. Καλά που το ξέθαψες αυτό το θέμα :P δεν το θυμόμουν καν. Πάντως από editors, είναι ίσως ο καλύτερος. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά οι τύποι.

  10. δεν αμφιβάλλω..αλλά σοβαρό site δε φτιάχνεις έτσι :)

  11. Συμφωνώ antonisid, δεν είναι για σοβαρά site. Καλύτερα να μάθω προγραμματισμό παρά να το χρησιμοποιήσω.

  12. όχι απαραίτητα προγραμματισμό! έστω χρήση Joomla & wordpress με έτοιμα themes.

  13. Και εγώ έτοιμα theme θα έψαχνα, απλός το ανάφερα έτσι ώστε να δείξω πώς δεν είναι και πολύ καλή λύση.

  14. Παιδια το Artisteer ειναι πολυ εξερετικο προγραμμα για Template Editor αλλα οπως ειπαν μερικοι οχι για “σοβαρα” , δυναμικες ιστοσελιδες.Εγω ακομα το χρησιμοποιω αλλα οχι σε ολες τις ιστοσελιδες. Για απλες ιστοσελιδες που με αλλο Template θα την εκανες σε 3 μερες με το Artisteer θελεις 1 μερα

  15. Πιστεύω πως ακόμη και τώρα είναι το μόνο σοβαρό πρόγραμμα που μπορεί να κάνει τέτοια δουλειά.

  16. Το Artisteer υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα περιορισμένων δυνατοτήτων. Είναι σχεδόν απίθανο κάποιος που δεν έχει γνώσεις προγραμματισμού να ολοκληρώσει κάποιο έργο μόνο με το παραπάνω εργαλείο.

    Τώρα όσον αφορά μεγάλα έργα δεν το συζητάμε καν.

  17. Από την εμπειρία μου κάποιος που έχει γνώσεις προγραμματισμού και του βάλεις να πειράξει artisteer theme, τότε θα τραβάει τα μαλλιά του. Δύσκολο να κάνεις αλλαγές. Θα σου πει καλύτερα να το κόψω από την αρχή.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".