Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla (Μάθημα 5)

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Μαθήματα Κατασκευής Ιστοσελίδων: Κατασκευή Ιστοσελίδων με Joomla (Μάθημα 5ο)

Εκμάθηση Joomla: Μάθημα 5ο – Εκμάθηση του Read more (περισσότερα)

κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων με joomla 1.5Δεν είναι λίγες οι φορές, που θα χρειαστείτε να δημιουργήσετε άρθρα στην ιστοσελίδα σας, τα οποία θα θέλετε να εμφανίζετε μόνο ένα μέρος τους και έπειτα ο αναγνώστης σας να κάνει κλικ στην επιλογή διαβάστε περισσότερα (ή read more) για να μεταφέρετε στο πλήρες άρθρο. Η παρακάτω λειτουργία δεν είναι χρήσιμη αν σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε μία επαγγελματική ιστοσελίδα, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων blogs. Αν σκοπεύεται λοιπόν να δημιουργήστε μία ιστοσελίδα και να έχετε μέσα blog, θα βρείτε αυτό το βίντεο ιδιαίτερα χρήσιμο. Εάν έχετε περισσότερες απορίες μπορείτε να κάνετε ένα σχόλιο, να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα, ή να μεταβείτε στο w24.gr το ελληνικό webmaster forum.

Εάν έχετε κάποια απορία πάνω στο βίντεο, μπορείτε να κάνετε κάποια ερώτηση στο Forum μας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".