Πώς να διαγράψετε αρχεία ή φακέλους, τα οποία δε σας επιτρέπει ο υπολογιστής!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον tkonsoulas

Πολλές φορές θα σας έχει τύχει, όπως και σε εμένα, να πάτε να διαγράψετε ένα αρχείο ή φάκελο και ο υπολογιστής να μη σας αφήνει για τον οποιοδήποτε λόγο. Με τη βοήθεια ενός προγράμματος θα καταφέρετε να διαγράψετε αυτά τα αρχεία. Δείτε πώς να το κάνετε.

Αν βαρεθήκατε να βλέπετε μηνύματα όπως το παραπάνω που δείχνει η εικόνα, κατεβάστε το Unlocker, κάντε το εγκατάσταση και ξεμπερδέψατε.

Πώς δουλεύει το πρόγραμμα

Αφού το έχετε εγκαταστήσει, ας πούμε ότι πηγαίνετε να διαγράψετε ένα αρχείο και ο υπολογιστής σας βγάζει το μήνυμα της παραπάνω εικόνας. Όχι, δεν τσαντίζεστε με τον υπολογιστή σας. Κάνετε δεξί κλικ με το ποντίκι στο αρχείο αυτό και μετά πατάτε Unlocker. Το αρχείο αυτό θα χρησιμοποιείται από κάποια άλλη εφαρμογή, την οποία και μπορείτε να κλείσετε πατώντας Ξεκλείδωμα. Ύστερα, θα δείτε ότι μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο.

Η διαδικασία είναι απλή, εύκολη και γρήγορη! Μην αφήνετε τον υπολογιστή να κάνει ότι θέλει εκείνος, αλλά μονάχα ότι θέλετε εσείς. ;)


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".