3 Βήματα για την Επιτυχημένη Βελτιστοποίηση της Social Media Καμπάνιας σας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Με ολοένα και περισσότερα άτομα να χρησιμοποιούν τα Social Media, κρίνεται απαραίτητο να ενσωματώσετε τις συγκεκριμένες μεθόδους στην Internet Marketing καμπάνια σας. Προκειμένου να σας αποδώσει η Social Media καμπάνια σας, είναι απαραίτητο πρώτα να την κατανοήσετε σωστά. Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό, ακολουθώντας τα 3 παρακάτω βήματα.

1. Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς.

Σίγουρα έχετε ακούσει τη συγκεκριμένη φράση αμέτρητες φορές, τόσο στο ifeed, όσο και σε άλλα sites. Προκειμένου να αποκτήσετε πιστό κοινό και να δημιουργήσετε αισθήματα εμπιστοσύνης, πρέπει να δημιουργείτε συχνά περιεχόμενο στο blog σας, το οποίο μετά θα το διαμοιράζετε σε διάφορα Social Media όπως το Facebook, το Twitter, Social Bookmarking sites και Forums. Το βασικό είναι να δημιουργείτε περιεχόμενο, το οποίο δεν έχει σκοπό την πώληση του προϊόντος. Έτσι ο ενδιαφερόμενος σας εμπιστεύεται περισσότερο και προβαίνει στην αγορά.

2. Διαδραστικότητα

Σκοπός των Social Media είναι να υπάρχει διαδραστικότητα μεταξύ των διαδικτυακών σας φίλων και εσάς. Για αυτό καλό θα ήταν να απαντάτε στα σχόλια που γίνονται στο περιεχόμενο σας. Είναι απαραίτητο επίσης να βρίσκεται άτομα που είναι σχετικά με το αντικείμενο σας από το να προσθέτεται τον οποιονδήποτε στο λογαριασμό σας.

3. Ανάλυση Δεδομένων

Για να αυξήσετε τα κέρδη σας και για να δείτε τι αποδίδει, είναι απαραίτητο να κάνετε ανάλυση των δεδομένων σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εργαλεία ανάλυσης όπως το Google Analytics και να θέσετε στόχους.

Έχετε να προσθέσετε κάτι στα παραπάνω; θα χαρώ να ακούσω την άποψη σας!


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".