Ανάλυση Ανταγωνισμού

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.Ένα συχνό λάθος που κάνουν αρκετοί νέοι affiliate ή internet marketers, είναι ότι δεν κάνουν σωστή ανάλυση του ανταγωνισμού και επιλέγουν λέξεις κλειδιά που είναι υψηλού ανταγωνισμού. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι περισσότεροι χάνουν αρκετά χρήματα και χρόνο, σε μία μάχη που δεν μπορούν να την κερδίσουν.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό λοιπόν να κάνουμε ανάλυση των λέξεων κλειδιών και του ανταγωνισμού, πριν ξεκινήσουμε την seo καμπάνια μας. Στην εποχή μας ιδιαίτερα που υπάρχουν πολύ καλά εργαλεία ανάλυσης του ανταγωνισμού, πραγματικά μπορούμε να αποφύγουμε ενδεχόμενα σφάλματα και να γλιτώσουμε χρόνο και φυσικά χρήματα.

Κάποια από τα πιο διάσημα εργαλεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είναι το traffic travis, το market samurai και φυσικά το seo spyglass.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".