Απάτη το Dislike Button!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Απάτη αποδείχθηκε η εφαρμογή Enable Dislike Button που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες στο Facebook!
Επιτήδειοι στηρίχθηκαν στο γεγονός, ότι ουκ ολίγοι είναι αυτοί που θα ήθελαν να υπάρχει η επιλογή dislike, ούτως ώστε να δείχνουν τη δυσαρέσκεια τους όταν κάτι δεν τους αρέσει, και δημιούργησαν μία εφαρμογή,  η οποία υπόσχεται ότι θα προσθέσει στο profile των χρηστών την επιλογή dislike. Αν και έχει συζητηθεί πολύ, η προσθήκη αυτής της λειτουργίας, αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί από το Facebook και αποτελεί απάτη των χρηστών.
Mόλις ο χρήστης την εγκαταστήσει, κάτω από κάθε post του, οι φίλοι του βλέπουν την επιλογή «Enable Dislike Button».  Ουσιαστικά όμως, η εφαρμογή αυτή δεν κάνει τίποτα άλλο από το να εκτελεί την επιλογή κοινοποίηση (share), με αποτέλεσμα  η εφαρμογή να κοινοποιείται σε όλο και περισσότερα άτομα.
Το τελευταίο διάστημα, οι απάτες στο Facebook πληθαίνουν, με αποτέλεσμα την κόπωση των χρηστών και την απογοήτευσή τους. Αυτό κατά τη γνώμη μου έχει και σημαντικό αντίκτυπο στον περιορισμό της εξάπλωσης του πιο διάσημου αυτή τη στιγμή κοινωνικού δικτύου.

Το Facebook όσο και αν προσπαθεί να μειώσει το φαινόμενο της απάτης, η αντίδρασή του πολλές φορές είναι καθυστερημένη με αποτέλεσμα την μόλυνση χιλιάδων λογαριασμών.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

3 Σχόλια στο Άρθρο “Απάτη το Dislike Button!


  1. Πράγματι τέτοιες μέθοδοι δίνουν αφορμή για αρνητικές επιπτώσεις σε ένα social network. Καλύτερα να υπάρχει θετική ψήφος ή καθόλου ψήφος.

  2. Δεν είναι μόνο αυτή η εφαρμογή που χρήστες πέφτουν θύματα γίνεται συνεχώς και με άλλες. Οι περισσότεροι όμως από ότι έχω παρατηρήσει είναι αυτοί που ανοίγουν των υπολογιστή για το facebook, παιχνίδια και δεν είναι εξοικειωμένοι με άλλες λειτουργίες.

  3. Ναι υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές, και σιγά σιγά γίνονται ακόμη περισσότερες.
    Αυτό που λες Βασίλη, ισχύει. Αλλώστε σε αυτό το κοινό στοχεύουν κυρίως και αυτοί.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".