Ένα “διαφορετικό” youtube

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα διαφορετικό youtube, και λέω διαφορετικό, καθώς η εμφάνιση του είναι εντελώς διαφορετική από το youtube που όλοι ξέρουμε και έχουμε στο μυαλό μας!
Αποτελεί μία υπηρεσία του youtube,το οποίο είναι γνωστό σε όλους μας,και λέγεται Υoutube XL.

To youtube XL πρόκειται για μία άλλη έκδοση του δημοφιλούς site ειδικά σχεδιασμένη για τηλεοράσεις.Έχει μεγάλα γράμματα και είναι δομημένο έτσι ώστε να προσφέρει εύκολη μετακίνηση μεταξύ των video.

Μπορείτε να δείτε τα περισσότερα (αλλά όχι όλα) τα video που έχει και το απλό YouTube, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σε κονσόλες παιχνιδιών όπως το Nintendo Wii, playstation κ.λ.π.

Για να δοκιμάσετε το Youtube XL,μπορείτε να πατήσετε στην παρακάτω διεύθυνση:

Youtube XL


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".