Το Facebook κλείνει το εικονικό κατάστημα δώρων του την 1η Αυγούστου

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον G-force

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.


Ήρθε το τέλος εποχής για όλα τα σχεδιάκια, αρκουδάκια, ποτά, τούρτες και λοιπά δώρα του εικονικού καταστήματος δώρων του Facebook.

H ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε τη Πέμπτη ότι κλείνει τα δώρα Facebook – ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που προώθησε πίσω στις αρχές του 2007 που έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να στείλουν εξατομικευμένα δώρα στους φίλους τους. Θα είστε σε θέση ακόμα να αγοράσετε τα δώρα έως την 1η Αυγούστου, και όλα τα δώρα που έχετε ήδη λάβει θα παραμείνουν στο σχεδιάγραμμα και τον τοίχο Facebook σας μετά από εκείνο το σημείο, αλλά δεν θα είστε σε θέση να αγοράσετε νέα.

Η εξήγηση που δίνει το Facebook μέσω του Jared Morgenstern – διευθυντή προϊόντων παιχνιδιών – είναι ότι θα βοηθήσει την εστίαση του Facebook στη βελτίωση άλλων προϊόντων: “Το κλείσιμο του καταστήματος δώρων μπορεί να απογοητεύσει πολλους από τους ανθρώπους που έχουν δώσει τα εκατομμύρια των δώρων, αλλά λάβαμε την απόφαση μετά από την προσεκτική σκέψη ότι πρέπει να στρέψουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης των προϊόντων μας. Θα είμαστε σε θέση να εστιάσουμε περισσότερο στη βελτίωση και την ενίσχυση των προϊόντων και των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά, όπως οι φωτογραφίες, την τροφή ειδήσεων, Inbox, παιχνίδια, σχόλια, το κουμπί “Like” και τον τοίχο.”


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".