Google’s project glass

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον inBlogger

Ονομάζομαι Θάνος! Είμαι ιδρυτής του w24.gr - του πρώτου ελληνικού SEO forum και ιδιοκτήτης του inBlog.gr - του ελληνικού webmaster και SEO Blog . Μέσα στα ενδιαφέροντα μου είναι το SEO, το internet- και affiliate marketing, το Social Bookmarking και το.. Drupal. Αγαπάω και το wordpress. Εαν είστε Affiliate, δείτε όπωσδήποτε το TAW - Best Affiliate Programs.


 

Το project Glass της google έχει ώς σκοπό να φτιάξει τα “οπτικά hands free”! Πραγματικά δεν υπάρχει καταλληλότερη περιγραφή, αφού πρόκειται για ένα γυαλί(όχι γυαλιά!) το οποίο θα εμφανίζει περιεχόμενο απο το smartphone, θα δέχεται φωνητικές εντολές και θα μπορείς να περιηγηθείς στη συσκευή σου και στο ίντερνετ πραγματικά…hands free. Κατα μία έννοια θα μπορούσε να πει κάποιος οτι φτιάχθηκε για να “πολεμήσει” το Siri του iPhone.
A, ναι φυσικά, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως το project Glass θα είναι συμβατό μονο για συσκευές με Αndroid.

Δείτε το εντυπωσιακό video:


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

8 Σχόλια στο Άρθρο “Google’s project glass


 1. Βασικά δεν ξέρω πόσο επιτυχία θα είχε. Άτομα για παράδειγμα που δεν φοράνε γυαλιά γιατί να το πάρουν? απ’ την άλλη άτομα που φοράνε γυαλιά πως θα έχουν τους φακούς που χρειάζονται? Εντυπωσιακό το βίντεο δεν λέω, αλλά πριν μερικούς μήνες που βγήκε, βγήκαν καλύτερα. Εντυπωσιακό είναι και το βίντεο που παρουσιάζει πως θα ήταν το Google glass project αν φτιαχνόταν από τη Microsoft. Απολαύστε το http://www.youtube.com/watch?v=ZwModZmOzDs

 2. Έτσι θα χτυπήσει το Siri? Νομίζω μιλάμε για διαφορετικά πράματα , δε μπορώ να συγκρίνω το ένα με τ’άλλο μόνο και μόνο επειδή πρέπει να φορέσεις γυαλιά για να κάνεις την δουλειά σου.

 3. Γενικά υπάρχουν πολλά πρακτικά προβλήματα πιστεύω με το συγκεκριμένο project. Θα είσαι “in” βέβαια, αλλά δύσκολο να έχει πρακτική εφαρμογή.

 4. @Αλέξανδρος Ίτσιος, Πολύ άστειο αυτο με τη Microsoft-και τόσο αληθινό.
  Ρε παιδιά εμένα με θυμίζει -να το εξομολογηθώ- το DraconBall στους πρώτους κύκλους που πολεμούσαν το Freeza(δεν θυμάμαι πως γράφεται) που είχαν ένα γυαλί στο ένα μάτι και υπολόγιζε τη δύναμη του αντιπάλου.. Βρες μπας και είναι αυτή η έμπνευση;;;

 5. Εδώ ο Picard (star trek) παρουσίασε το πρώτο tablet και μετά το έφτιαξαν στη microsoft. Είδες πόσο μπροστά είναι οι Ιάπωνες? :D:D:D

 6. πολυ ενδιαφέρον, παω να συνεχίσω την κατασκευή του διαστημοπλοίου μου τώρα.

 7. οχι, παιδιά συγνώμη, δεν είμαι troll. Απλά τυχαίνει να φαίνεται έτσι.

 8. Πάντως ρε skapator ξέρω ότι δεν είσαι troll, αλλά πραγματικά φαίνεσαι για trollaros

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".