Ποιος εφηύρε τα ipads και τα pc tablets?

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι η ιδέα του tablet pc ανήκει στην apple. Στην ουσία όμως, την ιδέα για τα πρώτα pads – tablet pc τα σκέφτηκε ο κινηματογράφος, ενώ το πρώτο tablet pc παρουσιάστηκε το 2002 από τον Bill Gates. Προφανώς ο κόσμος τότε δεν ήταν τόσο εξοικειωμένος με την τεχνολογία και η ιδέα του Gates βούλιαξε. Το 2010 ο Steve Jobs μας παρουσίασε τα ipads και έγινε χαμός με τα tablet pc. Το 2012 η Microsoft παρουσιάζει το Surface, το tablet pc της και όλος ο κόσμος λέει πως έκλεψε την ιδέα από την Apple. Προσωπικά όταν παρουσιάστηκαν τα tablet pc είπα τι είναι αυτό… Τώρα ολοένα και περισσότεροι αγοράζουν tablet pc και όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, ο αριθμός των Tablet PC αυξάνεται σαν τρελός. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα διασκεδαστικό κόμικ, πάνω στην εξέλιξη των tablet pc.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Ποιος εφηύρε τα ipads και τα pc tablets?


  1. Θα διαφωνήσω με την λογική αυτή.Δεν έχει τόση σημασία ποιος είχε την αρχική ιδέα,όσο ποιος έκανε την συσκευή να δουλεύει καλά.Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παρουσίαση του iphone από τον Jobs,χωρίς πένα – εν αντιθέσει με τις άλλες συσκευές αφής της εποχής – και το πόσο καλή απόκριση είχε η οθόνη.Μετά προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει με πένα,προκαλώντας το γέλιο του κοινού.

  2. Σίγουρα έχει σημασία και ποιος σκέφτηκε την αρχική ιδέα. Όταν φτιάχνεις κάτι το πρωτότυπο, είναι εύκολο μετά να έρθει κάποιος άλλος, να δει τις αδυναμίες του συγκεκριμένου προϊόντος και να την κάνει επικερδής. Απλά η Apple δεν είναι τόσο πρωτοποριακή όσο φαντάζονται οι περισσότεροι και σίγουρα το Surface της MS δεν είναι αντιγραφή του iPad. Απλά ο κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος τότε να καταλάβει πόσο σημαντικά θα γινόταν τα tablet pc και φυσικά το κόστος πριν 10 χρόνια ήταν απαγορευτικό για τους περισσότερους.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".