Σύντομα κοντά σας ο ανταγωνιστής του iPad

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


H Microsoft σκοπεύει να παίξει δυνατά το παιγνίδι του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρονικών συσκευών προς κάθε κατεύθυνση, δηλαδή τόσο εναντίον της Apple (iPad) όσο και εναντίον της Google (Android).

Ο διευθύνων σύμβουλος Στιβ Μπάλμερ δήλωσε ότι η εταιρία, σε συνεργασία με την Intel (για τους επεξεργαστές) και με κατασκευαστές υπολογιστών (για το hardware), ετοιμάζει με ταχύ ρυθμό τους νέους υπολογιστές-ταμπλέτες (tablets) με Windows. Tους χαρακτήρισε «Νο 1 προτεραιότητα» για την εταιρία του, αλλά δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος ο πρώτος ανταγωνιστής του iPad.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, ο Μπάλμερ παρουσίασε, σε κλειστό κύκλο αναλυτών στο αρχηγείο της Microsoft, μια νέα γενιά «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων που τρέχουν το νέο λειτουργικό “Windows Phone 7” (δεν επέτρεψε όμως την λήψη φωτογραφιών των συσκευών που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο του πρωτότυπου).

Οι συσκευές δημιουργούνται σε συνεργασία με τις κορεατικές Samsung και LG και αναμένεται να βγουν στην αγορά φέτος το φθινόπωρο. Θα έχουν μεγάλες οθόνες αφής, θα ενσωματώνουν τον music player Zune, θα διαθέτουν πρόγραμμα e-mail και θα συνδέονται με τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook.

«Θα βγούμε στην αγορά όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Θα αρχίσουμε να πουλάμε σαν τρελοί», δήλωσε ο Μπάλμερ για τα επερχόμενα tablets που θα «τρέχουν» Windows 7, αλλά αρνήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος, ενώ «καταδέχτηκε» να χαρακτηρίσει «ενδιαφέρουσα δουλειά» το iPad της ανταγωνίστριας Apple.

H Microsoft συνεργάζεται με μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών για τον ανταγωνιστή του iPad (HP, Lenovo, Asus, Acer, Dell, Samsung, Toshiba, Sony κ.α.).

Σημειωτέον ότι ενώ η αγορά ονομάζει τους υπολογιστές tablets, η Microsoft επιμένει να τους αποκαλεί slates. Ο Μπάλμερ δήλωσε ότι μια νέα γενιά τσιπ της Intel που θα κυκλοφορήσουν στην αρχή του 2011, θα επιτρέψουν την «έκρηξη» στην αγορά αυτών των νέων φορητών υπολογιστών.

ΠΗΓΗ:  enet.gr


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".