Τελικά το πρόβλημα του iPhone 4 δεν λύνεται με αναβάθμιση λογισμικου

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Fotis

Το όνομά του είναι Φώτης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον χώρο του διαδικτύου και ειδικότερα ό,τι έχει σχέση με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό και την σχεδίαση ιστοσελίδων.


Τέλος στα σενάρια προβλήματος λογισμικού έδωσε η Apple σχετικά με το πρόβλημα σήματος που έχει το νέο iPhone 4

To Gizmodo σε επικοινωνία που είχε με το τμήμα υποστήριξης της Apple (AppleCare) έλαβε, μεταξύ άλλων, την εξής απάντηση:
“Η επερχόμενη αναβάθμιση λογισμικού δεν θα διορθώσει το πρόβλημα στην κεραία, παρά μόνο θα αλλάξει τον τρόπο που δείχνει το διαθέσιμο σήμα, κάνοντάς το πιο ακριβές”

Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα ο Gordon Cook, αναγνώστης του Gizmodo και πρώην RF engineer για την HP Medical Products:
“Τυλίσσοντας μια μεταλλική κεραία γύρω από ένα τηλέφωνο είναι σα να ζητάς μπελάδες, και η Apple μπορεί να άργησε να καταλάβει ότι είχε ένα προβληματικό προϊόν αλλά επέλεξε να το διαθέσει στην αγορά παρά να καθυστερήσει την αποστολή του. Τώρα που απεστάλησαν εκατομμύρια τηλέφωνα, διορθώνοντας το λογισμικό ήταν η μόνη τους λύση, έστω και αν αυτή είναι εικονική”.

ΠΗΓΗ: www.insomnia.gr,  www.gizmodo.comΣημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".